Over ons

Ayenda is gevestigd in de galerij van de Pannenfabriek. Net zoals de Pannenfabriek brengt Ayenda het beste van twee werelden samen: de warmte en charme van traditionele tijdloze elementen in combinatie met de moderne gemakken van vandaag. Dit is ook terug te zien in ons restaurant. Oude materialen en klassieke details worden harmonieus gecombineerd met strakke lijnen en innovatieve bedrijfsvoering. Het resultaat is een keuken met een ziel, waar nostalgie en eigentijdse functionaliteit elkaar ontmoeten.

De ondernemers uit echt

De kok uit Kabul
Nassir is geboren in Kabul. Zijn jeugd bracht hij door in een huis dat altijd gevuld was met geuren van kruiden zoals kardemom, komijn en saffraan. Toen hij op 26-jarige leeftijd naar Nederland kwam, bracht hij de smaken en verhalen van zijn geboorteland mee.Nassir heeft jarenlange ervaring als kok. Gedurende de jaren heeft hij zijn vaardigheden in zowel de Afghaanse als Indiase keuken verder kunnen ontwikkelen. Toch droomde hij van een eigen plek, waar hij zijn signatuur aan zijn gerechten kon toevoegen.

De ondernemer uit Echt
Aan de andere kant staat Shahim, een jonge ondernemer met een scherp oog voor detail en een warm hart voor gastvrijheid. Geboren in Leiden en opgegroeid in Echt, heeft Shahim altijd een sterke band gekoesterd met zijn Afghaanse roots. Zijn ouders vertelden hem vaak verhalen over het land van herkomst, en hij groeide op met de Afghaanse keuken. Na zijn studie bedrijfskunde besloot Shahim zijn liefde voor de Afghaanse keuken, zijn thuisbasis Echt en zijn ondernemingsambitie samen te brengen.

missie

Onze missie is om authentieke Afghaanse en Indiase gerechten toegankelijk te maken voor iedereen en elke gast de warmte van het oosten te laten ervaren in het hart van Limburg. We creëren een plek waar culturen samensmelten, traditie en moderniteit elkaar ontmoeten en smaken verrassen.

Visie

De onderneming streeft ernaar dé referentie te worden voor de Afghaans en Indiase cuisine in Limburg, met een sterke focus op afhaal maar zeker ruimte om ter plekke te eten en te genieten van de Afghaanse en Indiase gastvrijheid. Een flexibele service voor drukke forensen, lokale bewoners en nieuwsgierige bezoekers is van groot belang.